Zon-wind-water

Uw dak en gevel als energie leverancier

De zon levert ons een onuitputtelijke voorraad energie. De aarde vangt ongeveer 10.000 keer zoveel zonne-energie als de wereldbevolking aan energie verbruikt. Toch blijven we traditionele fossiele brandstoffen verspillen, terwijl we weten dat deze vorm van energie eindig is.

Updaten

Samen met de stichting Roof Update kunt u uw platte dak UPDATEN naar een eigen energiebron. Door de integratie van hoogwaardige dakbedekking met een zogenaamde thin-film zonnefolie, levert uw dak jaar in jaar uit gratis elektriciteit. Met ruim 500 miljoen m2 bestaande platte daken in Nederland is ons potentieel dus enorm!!

De nieuwste technieken

Door de speciale thin-film techniek levert deze vorm van zonnecellen ook opbrengst als ze plat op het dak worden aangebracht en bij ons typische Hollandse weer. De terugverdientijd ligt momenteel tussen de 10 en 15 jaar, maar de verwachting is dat dit snel zal teruglopen. En dan hebben we het nog niet eens over de grote milieuvoordelen gehad, waarbij u uw CO2 footprint enorm zal terugdringen.

Stichting Roof Update, kenniscentrum op het gebied van onder andere zonne-energie kan u van dienst zijn voor een complete solar oplossing voor het updaten van uw platte dak.