Recreatie

De mens heeft de laatste jaren steeds meer activiteiten naar binnen verplaatst. Dat begon al met ons voedsel. De planten gingen onder glas en het vee verdween van het land en ging de stal in. Ook steeds meer sport en spel ging naar binnen. Gelukkig zien we nu dat alles weer naar buiten trekt: het vee, de rokers, de kinderen en natuurlijk ook de ouderen. Vaak wel weer met behoud van het comfort van het binnenklimaat.

Stel je voor:

Een zwoele zomeravond. Vrienden op bezoek die blijven eten. Vroeger stond je dan soms uren bezweet in de keuken om het eten te bereiden. Die tijd is voorbij.  Want waarom binnen koken als het ook buiten kan? Bijvoorbeeld op je dak? Terwijl jij de zalm fileert nadat jij je gasten een heerlijk glas Chablis hebt ingeschonken, gaan de kinderen op zoek naar eitjes van de kippen terwijl  je vrouw verse basilicum en thijm plukt op jullie dakterras. Er bestaat toch niks dat smaakvoller is dan verse eieren en kruiden uit eigen tuin?

En daarna aan tafel met op de achtergrond de ondergaande zon. Kleuren van de dag die plaatsmaken voor de geuren van de nacht. 

Een al te romantisch beeld? Romantisch? Ja. Te? Neen. Als we het kunnen verbeelden, dan kunnen we het ook vormgeven. Wilt u meer weten van de mogelijkheden om heerlijk te recreëren op uw eigen dak? Neem dan contact met ons op.