Herinrichting van daken en gevels

Momenteel staan veel panden leeg en wachten op een nieuwe huurder. Recessie. Panden in slaapstand. Soms als rotte kiezen in een wijk. De markt is afwachtend. Huurders zijn er natuurlijk nog volop maar die zijn meestal op zoek naar panden met een meerwaarde die bij hun past. Een A locatie of een  pand met iets origineels. Iets waarmee bijvoorbeeld het “groene of duurzaamheidsimago” van de gebruiker wordt versterkt.  Onderscheiden. Zorgen dat het pand smoel krijgt. Waarde toevoegen door bijvoorbeeld een heerlijke plek op het dak te realiseren om samen met uw relaties te vergaderen of even te relaxen. Of misschien een simpeler oplossing als gevelbegroeiing. Biedt vaak fraaie oplossingen om de gevel een aantrekkelijker cachet te geven.  Duidelijk is in ieder geval dat huurders niet afkomen op een pand met een grauwe, saaie uitstraling. Door aan bestaande leegstaande gebouwen een nieuwe functie toe te voegen, behaalt u meerdere voordelen. 

Maar ook panden die volop in gebruik zijn kunnen profiteren van de vele voordelen die herinrichting van daken en gevels opleveren. Esthetische voordelen, maar ook functionele voordelen als thermische en akoestische isolatie of het realiseren van een betere luchtkwaliteit. Of wat te denken van een langere levensduur omdat de planten er voor zorgen dat schadelijke UV straling de gevel niet raakt? Of zonnepanelen aan gevels en daken? Er is zo veel mogelijk!!! 

Wilt u ontdekken welke mogelijkheden er zijn om ook uw pand meerwaarde te verlenen? Verkoopbaar te krijgen? 

Stichting Roof Update denkt met u mee. In overleg met u werken wij voorstellen uit om uw dak net even dat extra’s te geven wat nodig is. Daar zijn we goed in. Waarde toevoegen. De aanpak van Roof Update leidt gegarandeerd tot waardevermeerdering. En wie wil dat nou niet?

 

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.