Parkeren

Vaak een terugkerende bron van ellende. Overvolle straten waar je je auto niet kwijtkunt. Zoeken naar een plekje maar kijk je wel op de goede plaats? Kijk eens omhoog!

Daken zijn uitermate geschikt voor het parkeren van onze auto’s. Dicht bij werk, winkel of woning. Niet op de openbare weg en vaak uit het zicht. Effectief ruimtegebruik!

Parkeerdaken zijn complexe daken met een zware dynamische belasting op de ondergrond en de parkeer vloer met kritische detailleringen zowel bouwkundig als daktechnisch. Een goed ontwerp is daarom essentieel.

Bij het ontwerp komen de volgende belangrijke punten naar voren, stijfheid van de onderconstructie, dilatatievoegen, waterhuishouding, waterbuffering, zekere en duurzame waterafdichting, isolerend vermogen, voorkomen van koude bruggen, onderhoud aan afvoerpunten en dakbedekking, enz. Het klinkt allemaal hoogtechnisch en dat is het ook.

Wil je een veilig en duurzaam dak, dan is de ervaring van Roof Update onmisbaar. Omdat wij de kennis en ervaring bezitten om deze klus te klaren.  Ons credo is: voorkomen is beter dan genezen. Zorg voor een goed en doordacht ontwerp.

Wilt u echt een gedegen advies? Neem contact met ons op.