Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50564 Library:100148 in /var/www/vhosts/roofupdate.nl/httpdocs/site_v3/system/classes/class_connect.php on line 59
promenadedak Veldhoven

Promenadedek op longlist

Vrijdag 11 December

Op 27 januari 2016 zal tijdens het Nationale Daken Event in Nieuwegein de prijs voor het Dak van het Jaar 2015 worden uitgereikt. Het promenadedek, waaraan leden van de Stichting Roof Update een bijdrage leverden, staat in de longlist.
Het dak van het jaar of de Nico Hendriks Award wordt toegekend aan het project dat in 2015 is uitgevoerd en zich heeft ­onderscheiden op het gebied van kwaliteit en innovatie.
De jury maakt een keuze uit projecten op de longlist die door de markt aangemeld en aangemerkt als projecten waar de betrokken bouwpartijen een bijzondere prestatie hebben geleverd. De branche­brede jury beoordeelt deze projecten op basis van de beschikbare informatie en zal de lijst terugbrengen naar een shortlist van drie projecten. De shortlist zal worden bekendgemaakt in het januarinummer van Roofs. Deze projecten zullen tijdens de prijsuitreiking uitgebreider worden besproken. Nico Hendriks zal vervolgens zelf de winnaar van de Nico Hendriks Award bekend maken.

Zie voor de hele lijst de volgende link