Achmea ziet potentie in Stichting Roof Update

Vrijdag 17 Maart

De pitch van voorzitter Marc Rotmans bij Achmea Lab55 gisteren in Apeldoorn, viel in goede aarde. De verzekeraar wil met ons meedenken hoe we de realisatie van groene daken, de Groene Tornado, met de kennis en expertise van de verzekeraar kunnen versterken.

Voorzitter Rotmans: "Super blij en erg trots! Gisteren heeft Achmea aangegeven graag met de Stichting Roof Update verder te kijken naar samenwerking op het gebied van de realisatie van groendaken! Een pitchpresentatie van 5 minuten was voldoende om de directie te overtuigen. Een hele mooie ontwikkeling voor onze Stichting.

Als je wilt vernieuwen, moet je de deur openzetten", zegt Linda Nieuwenhuizen, new business development manager bij Centraal Beheer. "Verzekeren is een belangrijk onderdeel van je dagelijks leven zonder dat je je daar altijd van bewust bent. Iedereen heeft verzekeringen. Dus als wij onze producten en diensten verbeteren, hebben heel veel mensen daar iets aan."

"Er zijn heel veel startups die een innovatief product hebben, op een vernieuwende manier werken, super ondernemend zijn of extreem klantgericht. Of, in het beste geval, dit alles combineren. Daar kunnen wij veel van leren. En zou het niet gaaf zijn als we er ook mee kunnen samenwerken? Uit die gedachte ontstond in 2015 LAB55."

"Startups en medewerkers van Achmea werken samen aan nieuwe business initiatieven voor onze klanten die bijdragen aan onze business. En we maken innovatie zichtbaar, doordat we een programma hebben gedurende het jaar met diverse activiteiten."