Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50564 Library:100148 in /var/www/vhosts/roofupdate.nl/httpdocs/site_v3/system/classes/class_connect.php on line 59
groene tornado

Start Groene Tornado Rijswijk

Dinsdag 5 September

Met het uitrollen van de eerste meters sedummixmat door wethouder Marloes Borsboom is 1 september de Groene Tornado in de Gemeente Rijswijk (ZH) van start gegaan.

De wethouder sprak de bewoners toe en feliciteerde hen met het initiatief mee te doen aan de Groene Tornado. Dankzij een bijdrage uit het Duurzaamheidsfonds van de gemeente kunnen bewoners tegen een aantrekkelijk bedrag per vierkante meter hun schuurdak of dak van een aanbouw voorzien van een lichtgewicht Urban Scape daksysteem met de sedummixmat van Sempergreen.

Op die vrijdag werden twee daken gelegd, de eerste 17 aanmeldingen zullen spoedig hierop volgen. De Groene Tornado van de Stichting Roof Update zal straks ook op het Strandwalfestival in de gemeente bewoners werven.

De Stichting werkt samen met de Operatie Steenbreek, NL Greenlabel en het Wellantcollege in Rijswijk met ded MBO opleiding outdoor design.