Roof Update content partner Duurzaam Gebouwd

Woensdag 23 Maart

Voorzitter Marc Rotmans van de Stichting Roof Update en Wietse Walinga van Duurzaam Gebouwd tekenden op de eerste beursdag van Building Holland de documenten voor het content partnerschap. Roof Update schaart zich in de lijst toonaangevende brancheorganisaties, verenigingen, overheden, kennisinstituten, onderwijsinstellingen en onderzoeksinstituten die zich hebben zich verbonden aan Duurzaam Gebouwd.

Als content partner van Duurzaam Gebouwd zal Roof Update regelmatig kennis delen via de media kanalen en podia van Duurzaam Gebouwd. "We willen bijdragen aan de levendige discussie over het gebruik van daken en onze inzichten delen met een grote groep professionals. Als onafhankelijke stichting willen we graag onze kennis delen en ons netwerk vergroten. Duurzaam Gebouwd was daarom voor ons een aantrekkelijke partner", zegt voorzitter Marc Rotmans. Voor Wietse Walinga is het toetreden van de stichting een zorgvuldige overweging: "We willen niet honderden bedrijven aan Duurzaam Gebouwd verbinden. Het moeten waardevolle kennispartners zijn, die als innovatieve topbedrijven, organisaties en personen het verduurzamen van de gebouwde omgeving daadwerkelijk kunnen realiseren."

Op de foto:
Penningmeester John van Putten, Voorzitter Marc Rotmans, Wietse Walinga Duurzaamgebiouwd en Ronald van Bochove directeur van Stichting Roof Update